Saturday, February 2, 2013

sejenak: bengkel penulisan muslimah Alhamdulillah kerana berpeluang menimba sedikit ilmu dalam bidang penulisan anjuran K FIQH yg mantop.


                                                                        ole2 utk peserta

                                UIA gombak.x sangka dapat ke sana sempena menghadiri bengkel..


                       Majlis pembukaan oleh dr Zaharuddin. beliau seorang yang hebat dan berilmu.beliau juga salah seorang penggerak K-FIQH.subhanallah.usaha yang sungguh baik.


 sesi bengkel pertama. Mbak oki! ^^ oleh kerana aku juga minat menonton filem indon jadi tiada masalah utk memahami "loghat" nya.menceritakan pengalamannya sebelum menjadi seorang penulis.

 sahabat2 USIM yang turut serta.yang best dapat minum air dalam gelas yang sungguh unik.tinggi betul!

 sesi kedua.kak fatimah syarha.lembut dan santun orangnya.banyak teknik yang aku peroleh darinya.alhamdulillah.ilmu itu datangnya dari allah.

 sesi praktikal.aku tidak melepaskan peluang utk mencuba. cuba mengaplikasi teknik "mengayat" yang baru dipelajari..seronok ^^

 sesi terakhir ustaz Hasrizal @saifulislam.maaf sbb gambar ustaz blurr =( suasana yang susah untuk dijumpai di Usim.UIA memiliki satu design bangunan yang sungguh unik bagiku.

tahniah kepada K FIQH.semoga banyak lagi program seperti ini diadakan demi kebaikan bersama.i.allah.

*kekangan masa utk exam menghalangku untuk mengarang lebih panjang.maaf atas segala kekurangan.semoga bertemu lagi.Assalamualaikum wr.No comments: